Activiteiten

Ontdek de magie van de Koh Rong-archipel

Ontdek de magie van de Koh Rong-archipel

Paradijselijke stranden en kristalhelder water

De Koh Rong-archipel, gelegen in de Golf van Thailand, is een waar paradijs op aarde. Met ongerepte stranden en kristalhelder water trekt deze archipel jaarlijks duizenden toeristen aan. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of gewoonweg wilt genieten van de prachtige natuur, Koh Rong heeft voor ieder wat wils.

De stranden op Koh Rong behoren tot de mooiste ter wereld. Het fijne, witte zand en het azuurblauwe water zorgen voor een idyllische omgeving. Long Beach, Sok San Beach en Coconut Beach zijn slechts enkele voorbeelden van adembenemende stranden die je hier kunt vinden. Of je nu wilt zonnebaden, zwemmen of gewoon wilt genieten van het uitzicht, deze stranden bieden het allemaal.

Shoestring Avontuurlijke Groepsrondreizen

Ontdek de onderwaterwereld

Voor duikliefhebbers is de Koh Rong-archipel een waar paradijs. De onderwaterwereld is hier fenomenaal en biedt een kleurrijk spektakel van koraalriffen, tropische vissen en zelfs zeeschildpadden. Duikscholen zijn er in overvloed en bieden cursussen voor zowel beginners als ervaren duikers.

Voor degenen die liever boven water blijven, is er ook volop mogelijkheid om te snorkelen. Met een snorkel en duikbril kun je al het moois dat de onderwaterwereld te bieden heeft, van dichtbij bewonderen. De vele snorkellocaties rondom Koh Rong zorgen voor urenlang vermaak.

Avontuurlijke activiteiten

Voor de avontuurlijke reizigers zijn er op Koh Rong ook tal van activiteiten te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan kajakken tussen de rotsachtige eilanden, het maken van een boottocht langs de verschillende eilanden of het verkennen van de jungle per quadbike.

Een absolute must-visit is het bioluminescentie plankton, dat alleen ‘s nachts te bewonderen is. Wanneer je het water beweegt, geeft dit organismen een betoverend blauwachtig licht. Een ware magische ervaring die je niet snel zult vergeten.

Verblijf op Koh Rong

Hoewel Koh Rong voornamelijk bekend staat om zijn prachtige natuur, zijn er ook voldoende accommodaties te vinden. Van eenvoudige bungalows tot luxe resorts, er is voor ieder budget en elke wens een passende optie. Wel is het belangrijk om op tijd te boeken, aangezien Koh Rong steeds populairder wordt onder toeristen.

Conclusie

De Koh Rong-archipel is een droombestemming voor iedereen die op zoek is naar paradijselijke stranden, een schitterende onderwaterwereld en avontuurlijke activiteiten. Met zijn adembenemende natuur en diverse mogelijkheden zal Koh Rong je zeker niet teleurstellen. Vergeet niet op tijd te boeken en bereid je voor op een onvergetelijk verblijf op deze magische eilanden.

Cambodja